Allereerste Open Dag Riveer wordt verzet

opendagg

Gecanceld: Open Dag Riveer

Update 17 maart: Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunnen wij ook onze Open Dag op zaterdag 4 april niet door laten gaan. Er wordt t.z.t. naar een nieuwe datum gekeken om geïnteresseerden alsnog een kijkje achter de schermen te geven.

Is het voor jou heel vanzelfsprekend om met de pont heen en weer te varen, maar ben je nieuwsgierig hoe dat allemaal werkt? Op zaterdag 4 april organiseert Riveer voor het eerst een Open Dag bij het veer Brakel-Herwijnen.

Kijkje achter de schermen

Neem op deze dag van 13.00 uur tot 17.00 uur een kijkje achter de schermen van het autoveer Brakel II. Daal af naar de grote machinekamer of vaar een ritje mee vanuit de stuurhut. Speciaal voor het evenement neemt de Gorinchem X haar plaats in op de Brakelse nachtsteiger. Ga mee op rondvaart met het voet- en fietsveer, kom alles te weten over de blusfunctie en bewonder het waterkanon. Krijg uitleg en ontdek hoe leuk het is om bij Riveer te werken!

Speciaal Open Dag-ticket

Tijdens de open dag vaart de veerpont gewoon volgens dienstregeling. Je kunt meedoen aan de extra activiteiten op beide ponten met een speciaal Open Dag-ticket in de app. Op vertoon van dit ticket maak je bovendien kans op een hele leuke prijs. Meer info volgt binnenkort.