Riveer vaart je eind augustus naar buitenbios Loevestein

loef2

Riveer vaart je eind augustus naar buitenbios Loevestein

Van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus vormt Slot Loevestein het bijzondere decor voor een buitenbioscoop, in samenwerking met het Internationaal Filmfestival gorinchem (IFFG) en het Rode Kruis. Speciaal voor het evenement vaart Riveer deze drie avonden extra van en naar het kasteel!

Films in teken van gedachtengoed Hugo de Groot

Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema's die je blik op de wereld verbreedt én verrijkt. Ter ere van het Hugo de Groot-jaar zie je op Loevestein films die in het teken staan van zijn gedachtengoed. Dat doen ze met de films Honeyland, For Sama en Que Vadis, Aida. Ontdek het evenwicht tussen mens en natuur, kijk van binnenuit mee naar het Syrische conflict of zie de uren voorafgaand aan de evacuatie van vluchtelingen in Srebrenica door de ogen van tolk Aida.

Tickets voor de films (eventueel met bootreis) zijn nu verkrijgbaar via deze link.

De films starten iedere avond om 20.45 uur. De vesting van Loevestein is deze avonden vanaf 19.00 uur geopend voor een hapje en een drankje en een voorbespreking (van 20.30 tot 20.45 uur).

Maak avondje uit compleet met overtocht

Kom je vanuit Gorinchem of Woudrichem? Reserveer dan een ticket in combinatie met een overtocht met Riveer (of het voetveer Woudrichem op de heenreis). Het maakt je avondje uit compleet! Dit ticket kost €18,- en is inclusief filmvertoning, heenreis met Riveer of voetveer Woudrichem en terugreis met Riveer.

Extra afvaarten Riveer op 27, 28 en 29 augustus*

Heenreis vanuit Gorinchem: 19.00 uur en 19.45 uur
Heenreis vanuit Woudrichem: 19.15 uur en 20.00 uur
Terugreis naar Gorinchem (via Woudrichem): 23.45 uur

*Let op: wil je gebruik maken van één van deze overtochten? Reserveer dan tijdig via telefoonnumer 0183 - 659 314 (keuze 3) en geef de gewenste afvaart door. Dit is zowel nodig voor de heen- en terugreis.