December-actie: met een lach richting het nieuwe jaar!

kerst

December-actie: met een lach richting het nieuwe jaar

De verschillende veerponten van Riveer zijn al helemaal in kerstsferen gehuld. We zijn trots op de schippers en matrozen die hier met elkaar voor hebben gezorgd. Toch is deze decembermaand anders dan normaal. We missen de lachende gezichten achter jullie mondkapjes... Daarom hebben we een leuke december-actie bedacht. Lees snel verder!

Lachende gezichten

Op het eerste gezicht lijkt alles hetzelfde met alle versieringen en lichtjes, maar zodra je aan boord stapt moet je ook een mondkapje op. In het personenvervoer geldt deze maatregel tegen corona al sinds 1 juni. Dat betekent dat het al veel te lang geleden is dat we het gezicht achter het masker hebben gezien. Daarom roepen we jou als klant op om een selfie/foto van jezelf met je eigen kerstversieringen thuis naar ons toe te sturen. Zonder mondkapje, want jullie lachende gezichten missen we dus. Onze collega's geven alvast het goede voorbeeld...

kerstcollage

Maak kans op een heerlijk kerstpakket

Zin om ons blij te maken? Stuur je foto vóór maandag 21 december naar ac.haubrich@riveer.nl of tag ons in je foto op Facebook of Instagram. Onder de inzenders verloten we 3 kerstpakketten met lekkere producten uit de regio.

Let op. Door mee te doen geef je automatisch toestemming dat je ingezonden foto aan boord te zien is en/of voor reclame-doeleinden gebruikt kan worden.

Tijdens de kerstdagen varen we op alle trajecten een aangepaste dienstregeling. Lees hier wat er verandert.