Deelfietsen bij aanlegsteigers Gorinchem en Sleeuwijk

wind

Deelfietsen bij aanlegsteigers Gorinchem en Sleeuwijk

Gemakkelijk overstappen op een deelfiets van Donkey Republic? Dat kan vanaf nu bij de aanlegsteigers van Riveer in Gorinchem en Sleeuwijk. Het is een mooie stap in de duurzame bereikbaarheid en mobiliteit in de regio waar de veerdienst en de oevergemeenten voor staan.

Alternatief voor auto

Riveer biedt een uitstekend netwerk van openbaar vervoer over water en nodigt uit om de auto te laten staan en de fiets te pakken. Met de knelpunten A2 en A27 om ons heen zien we dat de filedruk de laatste jaren alleen maar toeneemt. Dankzij deze hub kunnen inwoners en bezoekers ontdekken of dit een alternatief biedt voor de auto. De gewone fietsen zijn een uitnodiging voor toeristen in de regio om de omgeving verder te ontdekken. Doordat de hubs aan beide oevers staan vormen ze een mooie keten; je kunt te voet met het veer en op de fiets je weg vervolgen.

Donkey Republic App

Via de Donkey Republic App kun je gemakkelijk alle punten vinden waar de Donkey Republic fietsen staan en welke beschikbaar zijn voor gebruik. Je kan de fiets gemakkelijk op slot doen en van het slot halen wanneer je telefoon aangesloten zit op bluetooth. Het is zowel mogelijk de fiets voor een langere periode te huren als voor een uur. Wanneer je de fiets niet meer in gebruik hebt, breng de fiets dan naar een 'drop-off' locatie. En stop de huur van de fiets.

De kosten hangen af van de plaats waar je de fiets huurt. Voor meer informatie : https://www.donkey.bike/