Digitale korting Riveer vervalt

digitaal

Digitale korting bij Riveer vervalt

De digitale korting bij Riveer vervalt. In 2019 werd het tarief aan boord verhoogd, maar digitale gebruikers bleven de oude prijs betalen om het gebruik van de Riveer app te stimuleren. Vanaf 15 april 2022 worden de tarieven weer gelijk getrokken. Aan boord verandert er dus niets.

Voordelige dagkaart voor alle voet- en fietsveren

Een andere wijziging is dat de dagkaart die voorheen alleen binnen de Vestingdriehoek (Gorinchem-Woudrichem-Loevestein-Fort Vuren) geldig was, voortaan te gebruiken is op alle voet- en fietsveren van Riveer. Dit maakt het voor gasten extra voordelig en aantrekkelijk om in het gebied tussen Slot Loevestein en de Werkendamse Biesbosch te hoppen. Heb je voor 15 april een dagkaart aangekocht, en nog niet gebruikt? Deze is in 2022 nog te gebruiken.

Riveer app: alles bij de hand

De makkelijkste manier om tickets te kopen is met de Riveer app: daarmee heb je alles bij de hand. Klanten kunnen alle soorten tickets kopen, terwijl ze aan boord alleen nog losse tickets kunnen aanschaffen (per pin). In de app vind je ook de meest actuele dienstregeling en blijft je op de hoogte van het laatste nieuws of calamiteiten. Bij een calamiteit waarschuwt Riveer bovendien met een gratis pushbericht. De Riveer app is gratis te downloaden voor iPhone en Android. Heb je voor 15 april nog een digitale rittenkaart aangekocht? Deze is nog minimaal een jaar geldig.

Ticket printen: bestel via website

Vind je het handig om tickets nog steeds uit te kunnen printen? Koop het ticket dan via de website en ontvang hem als PDF in je mailbox. Je kunt de QR-code dan uitprinten óf laten scannen op een mobiele telefoon.

Is digitaal betalen een probleem voor je? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen met kantoor via 0183-659 314 (keuze 1) of info@riveer.nl. Alleen dan kunnen we - wanneer nodig - maatwerk leveren. We willen voorkomen dat mensen buiten de boot vallen, maar zullen er ook niet aan ontkomen om mee te gaan met de tijd. Dus weet dat er altijd een oplossing te vinden is, mocht u er - al dan niet met hulp - niet uitkomen.