Check in bij Riveer

Plaatje met golf voor site 2

Check in bij Riveer

Vanaf 8 augustus koop je je ticket voor een overtocht bij Riveer vooraf online. Dat is eenvoudig, snel en makkelijk geregeld. Aan boord check je zelf in en sta je eenvoudig aan de overkant. Riveer vaart naar 11 bestemmingen in de regio: Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld, Slot Loevestein, Fort Vuren, Brakel, Herwijnen, Aalst en Veen.

Net als in het openbaar vervoer koopt de reiziger voortaan tickets voorafgaand aan de reis.
Dat kan eenvoudig thuis vooraf met een computer via de website riveer.nl of via een smartphone en de Riveer app.

Aanpassing in de Riveer app

In de nieuwe app en op de website koop je straks een ticket waarmee je een QR code ontvangt. Hiermee check je in aan boord van een van de veerboten van Riveer. Reizigers die nu al gebruik maken van de Riveer app en daar tickets, rittenkaarten of abonnementen hebben gekocht, krijgen automatisch bericht via de app om de nieuwe app te downloaden. De reeds gekochte  tickets worden automatisch overzet.

Niemand valt buiten de boot

Sinds 2020 kunnen reizigers niet meer contant betalen aan boord. Met dit nieuwe betaalsysteem vervalt de mogelijkheid te pinnen aan boord. Het vooraf kopen van een ticket is in het openbaar vervoer al langer mogelijk en daar sluit Riveer nu goed op aan. Door reizigers zelf in te laten checken aan boord, varen de schepen met minder medewerkers.

Mocht het nu echt niet lukken neem dan contact op met ons en wij zoeken dan naar een oplossing op maat.

Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie.