Winactie: Ervaar moederdag als nooit tevoren

Aanstaande zondag 10 mei is het weer moederdag. Misschien zit een fysieke ontmoeting er helaas niet in dit jaar, maar we laten het natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kunnen jij en je moeder ook niet wachten om er weer gezellig op uit te gaan samen? Bij Riveer maken jullie kans op een uitgestelde Moederdag-rondvaart!
Veer vanaf achterzijde

Winactie: ervaar Moederdag als nooit tevoren!

Aanstaande zondag 10 mei is het weer moederdag. Misschien zit een fysieke ontmoeting er helaas niet in dit jaar, maar we laten het natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kunnen jij en je moeder ook niet wachten om er weer gezellig op uit te gaan samen? Bij Riveer maken jullie kans op een Moederdag-rondvaart! Zodra het weer kan natuurlijk...

Rondvaart met hapje en drankje

Wil je moeder echt een unieke ervaring bezorgen? Dat kan! Speciaal voor moederdag verloten wij een unieke vaartocht door het rivierengebied voor jullie samen, geheel verzorgd met een hapje en een drankje. Je verblijft twee uur aan boord op één van onze schepen en wij zorgen dat je niets te kort komt. Er is zelfs een kok aan boord om lekkere gerechtjes voor jou en je moeder te bereiden. Een Moederdag om nooit meer te vergeten.

Lijkt dit jou leuk?

Stuur ons dan een videoboodschap waarom je vindt dat juist jouw moeder deze unieke ervaring verdient. Je kunt je video tot en met zaterdag 9 mei via whatsapp verzenden naar: 06-17098232. Op moederdag maken we de prijswinnaars bekend. Zodra de RIVM-maatregelen het toelaten plannen we een datum en verwelkomen we jou en je moeder graag aan boord!