Start zomerdienstregeling bij Riveer

vv2

Vanaf 1 mei start de zomerdienstregeling

Vanaf mei start het toeristische seizoen bij Riveer. Dit betekent dat we vanaf het eerste weekend van mei zaterdag 4 en zondag 5 mei in de weekenden weer doorvaren naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Ook gaan alle verbindingen weer op zondag varen.

Aalst uur langer

Met ingang van de zomertijd vaart het veer Aalst-Veen langer dan in de wintermaanden. Vanaf 1 april is de laatste afvaart om 20.50 uur. Vanaf 1 november is de laatste afvaart eerder, om 19.50 uur.

Riveer vaart zeven dagen per week

Naast het veer Brakel zullen ook het autoveer tussen Aalst en Veen en de voet- en fietsveren rondom Gorinchem weer op zondag varen.

Op zaterdag en zondag naar Loevestein

In de maanden mei, juni en september is er in de weekenden een vaste veerverbinding naar toeristische trekpleisters Slot Loevestein en Fort Vuren. De eerste afvaart vanuit Gorinchem naar Fort Vuren en  Slot Loevestein is om 10.20 uur. Op zondag vertrekt de eerste pont om 12.15 uur vanuit Gorinchem naar Fort Vuren en Slot Loevestein. Wil je eerder in Woudrichem zijn? Dit is op zaterdag mogelijk. De eerste pont vanuit Gorinchem naar Woudrichem is om 8.20 uur. Bekijk in de Riveer-app de volledige en meest actuele dienstregeling.

Let op: Op doordeweekse dagen gaat er nog geen dienstregeling naar Loevestein en Fort Vuren en geldt de Watertaxi-actie (tussen 10.00 en 17.00 uur).