Veer Brakel-Herwijnen niet meer gestremd

brak

Veer Brakel-Herwijnen hervat 4 aug vanaf 18 uur de dienstregeling

Door een technische storing was Riveer genoodzaakt om de veerboot tussen Brakel en Herwijnen op dinsdagmiddag 1 augustus te stremmen. Het schip is naar de werf en de reparatie zal t/m 4 augustus duren. Vrijdag 4 augustus kunnen we vanaf 18 uur de dienstregeling weer hervatten.

Met de Riveer App, ben je het snelste op de hoogte wanneer de veerdienst weer zal varen. Ben je een regelmatig gebruiker van de pont? Met een pushbericht brengen we reizigers het snelst op de hoogte: dus download de gratis Riveer app en zet je meldingen aan.

Veer is naar de werf voor reparatie

Dinsdag 1 augustus moest de veer Brakel-Herwijnen stremmen in verband met een storing. De reparatie is noodzakelijk en het schip is daarom naar de werf. Er zal geen veerboot beschikbaar zijn tussen Brakel en Herwijnen tot vrijdag 4 augustus 18:00 uur. Op vrijdag 4 aug 18:00 uur hervatten we de reguliere dienstregeling.

Zet de pushmeldingen aan in de Riveer app. Dan ben je als reiziger het snelst gewaarschuwd wanneer er iets staat te gebeuren, er onverwacht iets gebeurt en ook wanneer het is opgelost. Kortom, snel op de hoogte van nieuws.

Woudrichem – Gorinchem als alternatief voor fietsers en voetgangers

Bij een stremming van Brakel-Herwijnen is het goed om te bedenken dat veer Woudrichem -Gorinchem een alternatief kan zijn voor scholieren en forenzen die normaal op de (brom)fiets bij Brakel-Herwijnen overvaren. Het abonnement of de rittenkaart van Brakel is tijdens een stremming op deze en alle andere ponten van Riveer geldig.