Vacature: Solliciteer als Allround Schipper

werk

Vacature: Allround Schipper

Met verschillende veerverbindingen van Brakel tot Werkendam fungeert Riveer als de gemakkelijkste schakel in de regio. Niet voor niets luidt ons motto: beter op weg over water. Wil jij deel uitmaken van deze dynamische, klantgerichte onderneming? Voor onze veren rondom Gorinchem zoeken wij een enthousiaste Allround Schipper op oproepbasis.

Over de functie

Alleen of samen met de nautisch gastheer/gastvrouw ben je verantwoordelijk voor een gastvrije uitvoering van de dienstregeling. Het spreekt voor zich dat je goed alleen en in een team kunt werken.

Je vaart op één van de drukst bevaren rivieren van Nederland. Om goed in te kunnen spelen op verschillende situaties ben je flexibel, stressbestendig en denk je in oplossingen. Vanuit de stuurhut houd jij het overzicht en ben je eindverantwoordelijk voor een veilige en comfortabele overtocht met de veerpont. Met jouw positieve instelling voelen de reizigers zich welkom op het veer. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent betrouwbaar en gemotiveerd.
Je bent in het bezit van een groot vaarbewijs, radarpatent en marifooncertificaat.

Afwisselend werk je ochtend- of middagdiensten volgens een vast rooster, en verzorg je wanneer nodig ook invaldiensten. Daarnaast ben je bereid om op dagen ook ’s avonds, in de weekenden en tijdens feestdagen te werken. Het is dus een vereiste dat je flexibel bent.

Wat maakt werken bij Riveer zo leuk?

  • Je komt te werken binnen een enthousiast team;
  • Werkzaam in een prachtige omgeving;
  • Aantal uren in overleg (min. 15 uren per maand);
  • Salaris op basis van werkervaring.

Over de functie

Interesse in deze functie als allround schipper? Stuur dan een e-mail voor meer informatie of stuur ons meteen een korte motivatie en CV via info@riveer.nl.