Met Riveer naar de Open Havendag Gorinchem

bb

Met Riveer naar de Open Havendag Gorinchem

Op zaterdag 13 mei is het Open Havendag in Gorinchem. Dat betekent dat in de Lingehaven en op de kades van alles te beleven, te zien en te doen is. En Buiten de Waterpoort pakken de Koninklijke Marine en Landmacht groots uit. Riveer vaart je erheen!

Meer afvaarten

Het evenement in de Gorcumse Lingehaven is op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze zaterdag zijn er meer afvaarten tussen Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam.

Tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren wordt de normale dienstregeling gevaren. Daar zijn geen extra afvaarten in de middag. Kom je vanaf Woudrichem, dan kun je eventueel gebruik maken van de extra afvaarten vanaf Sleeuwijk.

Raadpleeg de reisplanner op de website of zet de Riveer app op je mobiel voor de exacte afvaarttijden. Een ticket voor de overtocht met Riveer koop je ook in de app of de website. Wil je aan boord afrekenen dan kan dat aleen met een pinpas en niet met contant geld

Je gaat van boord en bent gelijk op het evenemententerrein

Wanneer je met de pont aankomt in Gorinchem, stap je in het evenemententerrein af. De Open Havendag is gratis toegankelijk voor bezoekers. En er is van jong tot oud van alles te beleven. En met de voet- fietsveren naar de Open havendag is supermakkelijk en leuk. Ervaar zelf het gemak!