Vacature: Solliciteer als Inval Schipper

Inval schipper Aalst en Veen

“De beste stuurlui, stappen aan boord bij Riveer”

Het team Veerdienst en haven van de gemeente Gorinchem is op zoek naar een Inval schipper voor de autoveer tussen Aalst en Veen. Het gaat om een functie met wisselende uren, wil jij af en toe op een charmante pont, passagiers veilig naar de overkant brengen? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou!

De organisatie

De gemeente Gorinchem is volop in beweging waarbij vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en samenwerking centraal staan. Werken bij de gemeente Gorinchem betekent denken in kansen en mogelijkheden, zaken oppakken en de handen uit de mouwen steken. Je bent positief, proactief en professioneel. Vakoverstijgende samenwerking is voor jou vanzelfsprekend.

Het Team

Het team Veerdienst en Haven is bekend onder de werknaam Riveer.
Riveer is altijd in beweging. De veerdienst - onderdeel van de gemeente Gorinchem - onderhoudt diverse veerverbindingen in de regio Gorinchem. Dat zijn de autoveren tussen Brakel en Herwijnen en Aalst en Veen en de voet- en fietsveren van Gorinchem naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. In de zomermaanden vaart er bovendien een veer naar toeristische trekpleisters Slot Loevestein en Fort Vuren. Met de snelle watertaxi is Riveer ook beschikbaar voor het door de klant gewenste maatwerk en voor calamiteiten.

Wat maakt werken bij Riveer zo leuk?

 • Je vaart alleen en je bent verantwoordelijk voor een gastvrije uitvoering van de dienstregeling.
 • Je kunt goed inspelen op verschillende situaties je bent flexibel, stressbestendig en je denkt in oplossingen.
 • Vanuit de stuurhut houd jij het overzicht en ben je eindverantwoordelijk voor een veilige en comfortabele overtocht met de veerpont.
 • Afwisselend werk je ochtend/middag of middag/avonddiensten. Riveer werkt met een wisselend rooster, 7 dagen per week hierdoor ben je ook inzetbaar in de weekenden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent betrouwbaar en gemotiveerd.
 • Minimaal in het bezit van een klein vaarbewijs, bedieningscertificaat marifonie en een certificaat radaropleiding objectenpersoneel.

Wij bieden en belonen:

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Die wij bij goed functioneren graag willen omzetten naar een vast dienstverband.
 • Inschaling kan afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring plaatsvinden in de aanloop schaal 4 (maximaal € 3.174,-) in de functionele schaal 5 (maximaal € 3.327,-) of de uitloopschaal 6 (maximaal € 3.481,-). Dit zijn bruto bedragen per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Daarnaast ontvang je voor het werken tijdens avonden, weekenden en feestdagen een onregelmatigheidstoeslag. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van het rooster.
 • Tevens bieden wij variabele/flexibele werktijden om werk/privé te combineren, een goede pensioenregeling, een individueel keuzebudget van 17,05% per maand, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot (ver)koop van verlofdagen.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Hania - manager Riveer en Lingehaven, telefoonnummer 0183 - 659 314 of stuur een mail naar info@riveer.nl. Voor overige informatie kun je contact opnemen met Femke van Klei, P&O adviseur, telefoon 0183 - 659 282

Enthousiast geworden? Solliciteer snel, we verwelkomen je heel graag, als nieuwe collega in het team.
Stuur je sollicitatie met CV en motivatie via info@riveer.nl

Een VOG maakt deel uit van het aannamebeleid.