Met de watertaxi naar Sintfestijn op Loevestein

Plaatje met golf voor site_stklaas_loevesitein

Met de watertaxi naar Sintfestijn op Loevestein

Dit jaar wordt Slot Loevestein omgetoverd tot een waar Sinterklaas kasteel. Breng vanaf 19 november t/m 5 december 2023 een bezoek aan het Sintfestijn voor een onvergetelijke dag vol magische momenten! Wil je met Riveer naar het Sintfestijn op Slot Loevestein? Dat kan! Riveer maakt het mogelijk om met de watertaxi naar Loevestein te varen. Bel vooraf met de watertaxi kapitein om een afspraak te maken voor een overtocht. Hiervoor bel je naar het telefoonnummer 0183 659 314 (keuze 3) Samen bespreek je of je wens in de agenda van de kapitein past.

Hoe regel je een afpraak met de watertaxi

  1. Bel altijd eerst de kapitein en bespreek je wensen 0183 659 314 (keuze 3). De kapitein kijkt in de agenda of je wens past.
  2. Pas na akkoord koop je zelf je watertaxikaartjes op de overeengekomen datum & tijd via app.riveer.nl. Koop nooit watertaxikaartjes zonder vooraf te overleggen.
  3. De reservering staat pas vast na stap en 1 en 2 te hebben doorlopen. Dan ligt de taxi voor je klaar op afgesproken datum & tijd. Jij stapt aan boord met geldige kaartjes op zak.

Watertaxi actie

Slot Loevestein blijft het hele jaar door bereikbaar over water met Riveer. Want als er geen regulier veer meer vaart, kun je gebruik maken van de watertaxi. En voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je profiteren van de speciale watertaxi-actie prijs en geniet je 50% korting op je retour.

Sintfestijn

Vanaf het moment dat je het kasteel binnenstapt, word je betoverd door de feestelijke sfeer. Kijk rond in de prachtig ingerichte kamers en dompel je onder in het echte Sinterklaasgevoel.

Los de speurtocht op en help Piet bij zijn zoektocht naar zijn verloren spullen. Laat je creativiteit de vrije loop en versier het mooiste cadeaupapier dat je ooit hebt gezien. In de keuken ruik je de geur van speculaas en kruiden al. Kunnen jullie raden wat er wordt gebakken? Het recept ligt voor jullie klaar, maar het is niet compleet! Lukt het jullie om het compleet te maken? Neem het dan mee naar huis, ga aan de slag en geniet daar van dezelfde heerlijke geur. En na al deze spannende activiteiten kunnen jullie je pietenkunsten laten zien op ons speciale pietenparcours.

Op zaterdagen en zondagen zullen er twee Pieten op Loevestein zijn. Sinterklaas is zelf niet aanwezig.

Reserveer voor je bezoek een tijdsblok voor het Sintfestijn.
4 t/m 12 jaar: € 11,40
0 t/m 3 jaar gratis
Vanaf 13 jaar: € 15,90