Riveer vaart tot nader order met aangepaste corona-dienstregeling

corona

Riveer vaart tot nader order met aangepaste corona-dienstregeling

Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf dinsdag 21 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. Zolang deze lockdown van kracht is, geldt de corona-dienstregeling. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is Riveer tot nader order genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te varen. De maatregelen hebben grote consequenties voor de veerdienst. Met het sluiten van de scholen en het thuiswerken verdwijnt de grootste reizigersgroep aan boord van de schepen. Doordat winkels, horeca, musea, etc. hun deuren gesloten moeten houden, zal ook de recreatieve klant wegblijven weten we uit ervaring van eerdere lockdowns.

Hoe ziet deze speciale dienstregeling eruit?

Op alle veerverbindingen gelden andere vaartijden. De veren rondom Gorinchem varen minder frequent en de autoveren bij Brakel en Aalst varen niet in de daluren. De watertaxi blijft beschikbaar rondom Gorinchem.

Gaat de pont vanuit Woudrichem of Sleeuwijk tijdens deze corona-dienstregeling niet op de gewenste tijd, bijvoorbeeld alleen om het hele uur? Overweeg om te vertrekken vanuit de andere plaats, dat scheelt een half uur in aankomsttijd. Je fietst al in 10 minuten van onze aanlegsteiger in Woudrichem naar de aanlegsteiger in Sleeuwijk en andersom. Tijdens de corona-dienstregeling is het toegestaan om je rittenkaart op het andere traject te gebruiken. Dit geldt alleen voor Woudrichem en Sleeuwijk.

Aangepaste dienstregeling decemberkopie

Blijven rekenen op betrouwbare veerdienst

We houden zoveel mogelijk rekening met onze reizigers en onze medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgen we ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst. Klanten met een rittenkaart of abonnement (voetganger of fiets) van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket zolang nodig tussen 9.30 en 14.00 uur gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem v.v. Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving.

Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.

Zie jij knelpunten in de aangepaste dienstregeling? Niemand valt buiten de boot. Neem contact met ons op via info@riveer.nl, om samen tot een geschikte oplossing te komen.