Riveer vaart tot nader order met aangepaste corona-dienstregeling

riveer.nl
corona

Riveer vaart tot nader order met aangepaste corona-dienstregeling

Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf zaterdag 19 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. Zolang deze lockdown van kracht is, geldt de corona-dienstregeling. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Aantal passagiers daalt

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zagen we het aantal passagiers op de veren dalen, net als in maart het geval was. Daarom is Riveer tot nader order genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te varen.

Riveer blijft in de vaart

We houden zoveel mogelijk rekening met onze reizigers en onze medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgen we ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst. Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving.

Hoe ziet deze speciale dienstregeling eruit?

Op alle veerverbindingen gelden andere vaartijden. De veren rondom Gorinchem varen minder frequent en de autoveren bij Brakel en Aalst varen niet in de daluren. Let op: op verzoek van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg vaart het veer Aalst-Veen extra voor scholieren die toch naar school moeten vanwege het eindexamenjaar of praktijklessen. Op werkdagen gaan er 2 extra afvaarten (Aalst-Veen-Aalst) om 10.30 uur en om 12.45 uur.

Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.

Zie jij knelpunten in de aangepaste dienstregeling? Niemand valt buiten de boot. Neem contact met ons op via info@riveer.nl, om samen tot een geschikte oplossing te komen.