Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer start per 19 maart met aangepaste dienstregeling

Riveer start per 19 maart met aangepaste dienstregeling

Vanaf donderdag 19 maart vaart Riveer met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van de veerdienst.

Aantal passagiers daalt
Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zien we het aantal passagiers die gebruik maken van onze veerdienst dalen. Daarom is Riveer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen.

Riveer blijft in de vaart
We houden zoveel mogelijk rekening met onze reizigers en onze medewerkers. We zorgen ervoor dat reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst.

Extra overtocht Veen-Aalst
Op verzoek van het Willem van Oranje College maken we in de week van maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart één extra overtocht om 11.15 uur. Zo komen we tegemoet aan de groep scholieren van de overkant die in deze week hun tentamens moeten doen. De overbruggingstijd tussen 9.15 uur en 14.00 uur is voor deze leerlingen anders erg lang.

Hoe ziet deze speciale dienstregeling eruit?
De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen en we zullen minder frequent varen. Raadpleeg de reisplanner in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via de app ontvang je ook de laatste ontwikkelingen over de dienstregeling.

Bekijk de vaartijden in deze PDF: Aangepaste dienstregeling

Zie jij knelpunten in de aangepaste dienstregeling? Niemand valt buiten de boot. Neem contact met ons op via info@riveer.nl, om samen tot een geschikte oplossing te komen.