Riveer hervat vanaf 10 januari reguliere dienstregeling op alle veren

dienst2

Riveer hervat vanaf 10 januari reguliere dienstregeling op alle veren

Vanaf maandag 10 januari zal Riveer weer geheel overgaan op de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat alle veerponten zowel in de spits als in de daluren weer gaan varen zoals je gewend bent. Hiermee anticiperen we op de heropening van de scholen na de kerstvakantie.

Heropening middelbare scholen

Na het besluit om de basis- en middelbare scholen weer te openen, zal het ook weer drukker worden op de diverse veren. Vele middelbare scholieren zijn afhankelijk van een veerpont op hun route. De lockdown van o.a. horeca, winkels en musea blijft tot in ieder geval 14 januari wel van kracht. Mochten de landelijke maatregelen hierna toch weer strenger worden, dan zal Riveer hier wederom op moeten anticiperen.

Neem corona-maatregelen in acht

Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving en verplichten we reizigers om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht nemen. Daarnaast adviseren wij om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen. Is je overtocht niet noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat je recreatief gebruik maakt van het veer? Reis dan het liefst tussen 9.00 uur en 14.30 uur.

Reisplanner in Riveer app

De dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.