Riveer hervat reguliere dienstregeling op alle veren

riveer.nl
dienstr

Riveer hervat reguliere dienstregeling op alle veren

Vanaf woensdag 31 maart zal Riveer op alle veerverbindingen weer overgaan op de reguliere dienstregeling. Zowel de voet- en fietsveren als de autoveren zullen weer gaan varen zoals je gewend bent. Dit betekent ook dat onze zomerdienstregeling per 1 april weer ingaat op het veer Aalst-Veen.

Reisplanner in Riveer app

Met het verruimen van de avondklok naar 22.00 uur zal het veer Brakel vanaf 31 maart ook tot die tijd varen, zoals gewoonlijk. Vanaf 1 april vaart ook het veer Aalst-Veen een uur langer. De laatste afvaart is dan om 20.50 uur. De dienstregeling van alle veren is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.

Neem corona-maatregelen in acht

Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving en verplichten we reizigers om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht nemen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, willen wij mensen vragen om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstregeling als dit strikt noodzakelijk is. Het advies van de Rijksoverheid is nog steeds om thuis te werken, tenzij dit niet anders kan. Door minder te reizen, komen mensen op minder plekken en is er minder kans op contact met anderen. Zo kan het virus zich minder snel verspreiden. Om drukte nog meer terug te dringen, wordt geadviseerd om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen. Is je overtocht niet noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat je recreatief gebruik maakt van het veer? Reis dan het liefst tussen 9.00 uur en 14.30 uur.