Aangepaste dienstregeling tijdens Landelijke intocht van Sinterklaas

Plaatje met golf voor site-sinterklaas

Aangepaste dienstregeling tijdens landelijke intocht van Sinterklaas

Op zaterdag 18 november zal de landelijke intocht van Sinterklaas plaatsvinden in Gorinchem. Vanwege dit spannende evenement kan onze veerpont tijdens de aankomst van Sinterklaas niet aanmeren in Gorinchem en vaart Riveer zaterdag 18 november 2023 een aangepaste dienstregeling. De laatste afvaart vanuit Gorinchem zal in de ochtend om 11.30 uur vertrekken. Vanaf 14.00 uur wordt de dienstregeling vanuit Gorinchem weer hervat.

Dienstregeling

Voorafgaand tot de intocht en daarna vaart Riveer op alle trajecten een half-uurdienstregeling. Benieuwd naar alle actuele vertrektijden en aankomsttijden? Bekijk de dienstregeling in de Riveer App of via app.riveer.nl

Fietsen zijn de gehele zaterdag 18 november niet toegestaan aan boord, op alle afvaarten van en naar Gorinchem.

 

Sinterklaas Rondvaart

Speciaal om de landelijke intocht van Sinterklaas extra te vieren organiseert Riveer een unieke Sinterklaas rondvaart. Vanaf de gemeente Altena is het mogelijk om in Woudrichem aan boord te stappen. Beleef een unieke ervaring, bekijk vanaf het water of de stoomboot uit Spanje aankomt. Kaartjes voor dit speciale evenement kunnen alleen voorafgaand via de Riveer App of via www.riveer.nl besteld worden. Helaas is het niet mogelijk om de Sinterklaas rondvaart kaartjes aan boord te pinnen. De kaartjes kosten €10 per persoon. Ook kinderen onder de 5 jaar hebben een Sint kaartje nodig aan boord. Wil je kaartjes kopen? Wees er dan snel bij want op = op. Eenmaal aangekochte kaartjes worden niet terug genomen.

Het boarden zal om 11.45 uur starten in Woudrichem. Wees op tijd, houdt de kaartjes in de aanslag. Want de pont zal op tijd vertrekken om geen moment van de landelijke intocht van Sinterklaas te missen. De duur van de Sinterklaas Rondvaart zal vanaf 12.00 uur tot 13.30 uur zijn. Het vertrekpunt is hetzelfde als de eindbestemming, Waterpoort, 4285 AD Woudrichem.

Fietsen zijn zaterdag 18 november niet toegestaan aan boord, op alle afvaarten van en naar Gorinchem.