Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

In de herfstvakantie met de Watertaxi naar Loevestein

In de herfstvakantie met de Watertaxi naar Loevestein

Deze herfstvakantie is Slot Loevestein extra geopend! Van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 27 oktober is er iedere dag iets te doen. De extra openingstijden betekenen ook dat je iedere dag kunt profiteren van onze watertaxi-actie naar het kasteel! In plaats van €12,- betaal je dan slechts €6,- voor een retourtje, als je deze digitaal aanschaft.

De vakantie gaat van start met de nationale Archeologiedagen, die op Loevestein natuurlijk ook gevierd moeten worden! Loevesteins eigen archeologen geven op zaterdag 12 en zondag 13 oktober rondleidingen door de expositieruimte vol oude schatten. Daarnaast kun je op de woensdagen je meedoen aan de workshop wapenschild schilderen. Hoogtepunt van de herfstvakantie op Slot Loevestein is het riddertoernooi op 19 en 20 oktober! Kids worden zelf klaargestoomd voor zo’n toernooi met onder andere workshops boogschieten en zwaardvechtles. Riveer vaart er op vaste tijden naartoe.

Op struintocht met Staatsbosbeheer

Ook in de prachtige natuur rondom het kasteel is er in de schoolvakantie van alles te doen. Er worden maar liefst 4 struintochten georganiseerd. Met een gids van Staatsbosbeheer wandel je van de gebaande paden en dwaal je door de uiterwaarden van de Waal.

Profiteer van de Watertaxi-actie

Tijdens de herfstvakantie is er geen reguliere veerverbinding naar slot Loevestein. De watertaxi is dan ook de ideale oplossing! Vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteer je ook nog eens van 50% korting op je retourtje. Enige voorwaarde is dat je minimaal één dag van tevoren reserveert voor minimaal 2 personen binnen de openingstijden van het slot en dat je je tickets online koopt via de website of app! Lees het eens rustig na via deze link.