Zomerdienstregeling bij Riveer

vv2

Vanaf 1 mei zomer-dienstregeling

Vanaf mei start het toeristische seizoen bij Riveer. Dit betekent dat we vanaf maandag 1 mei in de weekenden weer doorvaren naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Ook gaan alle verbindingen weer op zondag varen.

Aalst uur langer

Met ingang van de zomertijd vaart het veer Aalst-Veen langer dan in de wintermaanden. Vanaf 1 april is de laatste afvaart om 20.50 uur. Vanaf 1 november is de laatste afvaart eerder, om 19.50 uur.

Riveer vaart zeven dagen per week

Naast het veer Brakel zullen ook het autoveer tussen Aalst en Veen en de voet- en fietsveren rondom Gorinchem weer op zondag varen.

Op zaterdag en zondag naar Loevestein

In de maanden mei en juni is er in de weekenden een vaste veerverbinding naar toeristische trekpleisters Slot Loevestein en Fort Vuren. Op zaterdag en zondag (en op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag) gaat er vanaf 12.15 uur ieder uur een afvaart vanuit Gorinchem, via Woudrichem. Wil je al eerder naar Loevestein, dan varen we op reservering om 9.55 uur een extra rechtstreekse rit vanuit Gorinchem.* Over water is tenslotte de leukste weg!

*Wil je gebruik maken van deze vroege overtocht op zaterdag of zondag? Reserveer dan vooraf via telefoonnummer 0183 - 659 314 (keuze 3) én koop een Dagkaart Voet- en fietsveren via de website of de Riveer app. Met dit ticket kun je 's middags met het reguliere veer terug. Voor deze terugreis is reserveren niet nodig/mogelijk. Reserveren voor de vroege overtocht kan tot 22.00 uur de avond van tevoren.

Let op: Op doordeweekse dagen gaat er nog geen dienstregeling naar Loevestein en Fort Vuren en geldt de Watertaxi-actie (tussen 10.00 en 17.00 uur).

Welk ticket heb je nodig naar Loevestein?